Leergang Leidinggeven aan gezond en  duurzaam werken

Laat je opleiden en volg een verandertraject van eigen karaktervorming als bron voor resultaat!

Leiderschap gaat over karaktervorming. Karaktervorming van degene die de leiding heeft. Dit leiderschap leidt dan direct tot karaktervorming van medewerkers. Pas dan komen we bij de kern: De karaktervorming van medewerkers leidt tot de karaktervorming van leerlingen. Zo bereiden wij hen voor op een volwassen leven waarin zij in onze maatschappij het verschil mogen maken. Het verschil op karakter.

Wanneer we zo ons leiderschap richten op het ‘why’ van de medewerker, fit dit in het ‘why’ van team en organisaties. De stroom van karaktervorming naar resultaat is vrij.

Leiderschapsparadox biedt een nieuwe bril voor organisatie en leiderschap: Winst in de paradox van karaktervorming!

  • Lijden wordt leiden

  • Verzuim wordt verdienste

  • Passief wordt Actief

  • Krapte wordt rijkdom in mensen en middelen

Geef je nu op voor de Leergang Leidinggeven aan gezond en duurzaam werken. Je volgt in deze leergang een verandertraject van eigen karaktervorming als bron voor resultaat!

Dit vonden anderen van Leiderschapsparadox

Een traject om een inspirerende leider te worden met impact van binnenuit.

In de achterliggende jaren heb ik een aantal keren met Cora samengewerkt.

Cora begeleidde mijn teams bij de ontwikkeling naar zelf organisatie en alle facetten die daarbij komen kijken. Cora bracht dit op haar eigen unieke wijze. De kwaliteit van Cora die mij daarin met name aanspreekt is dat Cora dicht bij kan komen zonder dat het de ontwikkeling van een team stagneert.
Parallel aan dit proces heeft Cora mij opgeleid als coach. Ik heb geleerd mijn denkkaders aan te passen en van manager naar coach te transformeren. Welke kwaliteiten heb ik? Hoe zet ik dat in voor mij team? Ben ik mij bewust van mijn kwaliteiten en valkuilen? Enz. enz. Hierdoor heb ik inzicht verworven in mijn kwaliteiten en kennis en kan ik dat inzetten om veranderingen in teams op gang te brengen en de teamleden te coachen.

Pieter Beens

Regiomanager Zorg, nu directeur basisonderwijs

Werken met Cora van Rossum voelde al snel zeer vertrouwd.

Cora luistert gericht, abstraheert van de inhoud, snapt het proces en spiegelt mijn gevoel. Dat laatste zit altijd in de tussenwoorden die je gebruikt om iets te duiden. Daarmee wordt je als bestuurder gedwongen niet op de automatische piloot te (be)sturen, maar om je innerlijke kompas te gebruiken om de juiste route te kiezen. Dat is spannend, dat werpt je terug op jezelf, dat geeft je kracht en ondertussen weet je je gesteund door Cora.

Peter de Wit

Stichting Waardeburgh

Contact Informatie

Leiderschapsparadox
Loodsholland 10
3024 WC Rotterdam
06-12 37 13 72
cora@loopbaanparadox.nl

Leiderschapsparadox © 2019