Leiderschapscoaching

Meer verbinding en meer impact met jouw medewerkers

Werken met jouw medewerkers vanuit verbinding

Leiderschap is een stille kracht. Leren in leiderschap is ontwikkelen van lijden naar leiden en van verzuim naar verdienste!

Leiderschap gaat over karaktervorming. Karaktervorming van degene die de leiding heeft. Dit leiderschap leidt dan direct tot karaktervorming van medewerkers. Pas dan komen we bij de kern: De karaktervorming van medewerkers leidt tot de  karaktervorming van leerlingen. Zo bereiden wij hen voor op een volwassen leven waarin zij in onze maatschappij het verschil mogen maken. Het verschil op karakter.

Leiderschapsparadox biedt een nieuwe bril voor organisatie en leiderschap: Winst in de paradox van karaktervorming!

  • Lijden wordt leiden
  • Verzuim wordt verdienste
  • Passief wordt actief
  • Krapte wordt rijkdom in mensen en middelen

Wil jij groeien in dit leiderschap? Wij coachen je graag!

Dit vonden anderen van Leiderschapsparadox

Een traject om een inspirerende leider te worden met impact van binnenuit.

Cora is in staat om dichtbij zichzelf, oordeelvrij, laagdrempelig en vol vertrouwen en veilig, je mee te nemen om jezelf meer te ontdekken en te groeien in zelfvertrouwen. 

Door te werken vanuit kracht en kwaliteiten komt er veiligheid voor jezelf en een ander waardoor je persoonlijk en in teamverband kunt groeien.

Regineke Macleane

Teamlid

Na een nogal hectisch jaar kwam ik bij Cora om in 1e instantie mijn grenzen als leidinggevende, in Cora’s termen “mijn tuintje”, beter te leren bewaken.

Door haar enthousiasme en de spiegel die ze me voor heeft gehouden, heb ik zoveel meer geloof en vertrouwen in mezelf gekregen. Hierdoor weet ik beter, en met hernieuwd plezier, met diverse situaties om te gaan, maar bovenal mijn grenzen veel beter te bewaken. Daardoor ben ik een beter leidinggevende, omdat ik mijn medewerkers meer in hun kracht zet!

Petra van Es

Coördinator Ondersteuning, HR-adviseur/lid managent team, CBT Rijnmond

Contact Informatie

Leiderschapsparadox
Loodsholland 10
3024 WC Rotterdam
06-12 37 13 72
cora@loopbaanparadox.nl

Leiderschapsparadox © 2019