Danitsja over de training ‘Echte aandacht werkt!’

Danitsja BulatoffAfgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de werkgroep ‘Echte aandacht werkt!‘. In dit jaar heb ik, met hulp van mijn intervisie leden, een contra-productief patroon bij mijzelf ontdekt. Dit patroon belemmerde mij om echt in mijn kracht te staan en keuzes te durven maken. Privé heeft het mij meer balans en innerlijke rust gegeven, zakelijk gezien heeft het mij meer focus en daadkracht opgeleverd. Wat mij betreft echt een aanrader voor iedereen die graag stappen wil maken in zijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik ga zeker door, heb mij inmiddels aangemeld voor het volgende programma!’

Danitsja Bulatoff (nu ook licentiehouder voor de werkmappen Echte aandacht werkt! en daarmee gemachtigd om de trainingen a.d.h.v. deze werkmappen te geven)

Lees hier meer over de training

Wil je je graag inschrijven voor deze training? Dat kan via deze pagina.