Introductieprogramma

Inspirerend introductieprogramma 'Leef ik wie ik wil zijn?'

Tijdens het inspiratieprogramma breng je een heerlijk dagdeel bij de kudde door met een groep deelnemers. Je geniet van de rust en de natuur en terwijl je tot rust komt, reflecteer je op de vraag ‘Leef ik wie ik wil zijn?’ In deze omgeving ga je ervaren wat stilstaan jou brengt.

Programma bij de kudde

 • 09:00 uur

  We starten met een kennismaking met de schapen en elkaar. Je krijgt uitleg over het vak van schaapherder en de kudde als vorm van natuurbeheer en ontwikkeling van biodiversiteit.

 • 10:00 - 12:00 uur

  We lopen gedurende de dag mee met de kudde, waarbij je gerichte vragen krijgt ter reflectie. Doe wandelschoenen aan en draag makkelijke kleding. 

 • 12:00 uur

  Rond 12:00 uur lunchen we gezamelijk

 • 13:30 uur

  We sluiten af met wat drinken en een toelichting van het programma Echte Aandacht Werkt! aan de hand van deze dag en bodemontwikkeling van mens en natuur.

Meld je aan voor dit unieke en inspirerende introductieprogramma

Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. 

Maak kennis met mijn aanbod

De introductiedag is een inspirerend opstapje naar mijn programma 'Echte Aandacht Werkt!  

wat is leiderschapsparadox

Wat is Leiderschapsparadox?

Leiderschapsparadox wil onder de quote ‘Kudde rustplaats voor leiders’ een plek zijn van verstilling en bezinning voor leiderschap. Leiderschap vraagt om karakterontwikkeling vanuit kwetsbare kracht. Daarin is ‘stilstand vooruitgang’.

e-boek leiderschapsparadox

Download mijn E-book "Transpositie"

De lijnen in dit boek en het geheel van deze visie kon ik alleen ontdekken door te leven … Door mijn  leven steeds te transponeren.

Coaching-bij-de-kudde

Programma Echte aandacht Werkt!

Een uniek jaarpogramma waarin je vertraagt en verbindt met wat echt belangrijk is. Ontdek hoe echte aandacht voor jezelf, anderen en jouw omgeving leidt tot duurzame verandering.